Évkezdő Théta találkozó, az örömteli és sikeres 2016-os év megalapozására!

Időpont: jan. 16. szombat 14:00-17:00

Helyszín: ASRAM Jóga és Meditációs Központ, 1136 Bp. Tátra u. 5/B. 30-as kapucsengő

Vezeti: Dobos Andrea

A találkozón megtudhatod, hogy mit jelent a ThétaHealing és mit adhat ez a módszer a számodra az életedben.

A találkozó során oldjuk a bennünk lévőfélelmeket, haragot, csalódottság érzést és megbántottságot, hogy mindaz megjelenhessen az életünkben, amit szeretnénk megélni. Megbocsátás gyakorlatunk segít minden akadályozó tényező átalakításában.

Egy újévi manifesztációs gyakorlatban megtanuljuk, hogyan tudod bevonzani az életedbe azokat a dolgokat, személyeket, akiket szeretnél.

Megnézünk egy filmet ViannaStibal előadásáról, aki ezt a módszert létrehozta, amelyben megtudhatod, milyen egyszerűen tudod ezt a módszert használni a mindennapokban.

Gyertek minél többen, hogy hatásos legyen a meditációnk!

Regisztráció itt!

Az oktatóról

image012Dobos Andrea Beáta vagyok, 1996 óta foglalkozom lelkiterápiákkal, transzlégzéssel. 2011 óta foglalkozom Kvantumpszichológiával, hosszú évek óta használom a DNS aktiválásmódszerét. 2013 tavaszán végeztem a kezdő és haladó Theta Healing tanfolyamot, majd részt vettem Teremtés -Bőség, Intuitív Anatómia, Betegségek, Rendellenességek, Game of Life, Ritmus- Ideális Testsúlytanfolyamon és a Karma Áttörés Theta tanfolyamokon.

2015 novemberében szereztem oktatói képzettséget.

Közel 10 éve szervezek csoportokat várandós kismamáknak és a magzattal való kapcsolatfelvételen keresztül készülünk az anya által átélhető legjobb szülésre.